Sayfa Başına Dön
reklam alanı

Otomatik Bilgisayarı Kapatma Zamanlayıcısı





Zamanlayıcı, belirlediğiniz sürede bilgisayarınızı otomatik olarak kapatmanızı, yeniden başlatmanızı veya kilitlemenizi sağlayan oldukça yararlı bir programdır.

Sade ve kullanımı kolay arayüzü ile birlikte rahatça kullanabileceğiniz programda yapmanız gerekenler oldukça basit. İşlem yapmak istediğiniz süreyi belirledikten sonra bilgisayar kapatma, yeniden başlatma veya bilgisayar kilitleme seçeneklerinden birini seçerek çalıştırabiliyorsunuz.

Bilgisayarımız üzerinde çalışırken çoğu zaman indirme işlemlerimiz geceleri yarım kalabiliyor. Bu durumlarda indirme işleminin tamamlanmasından sonra bir süre belirleyerek bilgisayarınızı kapatıp elektrik tasarrufu sağlayabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızı ngereksiz yorulmasını önlemiş olursunuz. Programın kullanım alanlarından bir diğeri ise kişisel bilgisayarınızın başından ayrılacaksanız ve ne zaman geri döneceğiniz belli değil ise, bir süre belirleyerek bu süre sonunda otomatik olarak bilgisayarınızın kilitli konuma geçmesini sağlayarak kimsenin bilgisayarınıza erişmediğinden emin olabilirsiniz.
Download

ZAMANLAYICI (TÜRKÇE)

41 KB

Benzer Konular

0 yorum: